×

Add the contact block here or your own custom code

×

Yoga in Sterk

Yoga Rocks 

Yoga en klimmen is een beetje als Nutella en koekjes, gitaar en kampvuur, bier en een bitterbal. Het gaat gewoon goed samen! Yoga lessen mogen daarom ook niet ontbreken bij Sterk. En wie kan die lessen nou beter geven dan Jessica Veth van Yoga Rocks. Jessica is naast Yoga docente ook fanatiek klimmer en weet zo precies wat jij nodig hebt om jou boulderlichaam weer een beetje in balans te brengen.  

Introductie Workshop Yoga voor Klimmers

Heb je nog nooit yoga gedaan en ben je wel nieuwsgierig? Dan leer je in deze workshop de basics om met yoga aan de slag te gaan! Zo kun je makkelijker de YogaRocks yogalessen volgen of een yogaroutine aan je klimtraining toevoegen.

In deze workshop leer je de basis principes van yoga en wat dit kan betekenen als aanvulling op je klimtraining. Er is aandacht voor verschillende basis houdingen en hoe je deze goed uitvoert zodat ze voor jou als individu effectief zijn.  

Heb je al eerder yoga gedaan maar wil je weer back to basic? Dan ben je natuurlijk ook welkom!
 

Datum:                Zaterdag 25 maart, 2017
Tijd:                     15:00 – 17.30
Locatie:                Boulderhal STERK
Kosten:                Gratis
Inschrijven:          https://www.yoga-rocks.nl/workshops/

*maximaal 15 personen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

YogaRocks – Lessen

Wanneer: Iedere woensdagavond. Level 2 van 19:00 tot 20:15 en Level 1 van 20:45 tot 22.00
Kosten: 5 euro per les (contant) / 20 euro voor een 5 lessenkaart. Leskaart kopen: www.yoga-rocks.nl/contact of tot een kwartier voor aanvang van de les. 

Aanmelden: Aanmelden via www.yoga-rocks.nl/lessen

Lichaamsspanning, flexibiliteit, balans en focus zijn belangrijk om beter en vrijer te klimmen. Yoga is dé manier om hier aan te werken als je van de wand af bent.

Daarnaast kan yoga lichaamshouding verbeteren en op deze manier het lichaam in optimale conditie houden en blessures voorkomen.

Yoga is dus de ideale aanvulling op de klimtraining en zorgt ervoor dat je met zoveel mogelijk plezier kunt klimmen!