×

Add the contact block here or your own custom code

×

Sterkster - a women's climbing event

Sterkster - a women's climbing event

  • door
  • mrt 11, 2018

Dit is dé tijd van de vrouw in de klimwereld. De 9a's en 9b's worden inmiddels ook door de vrouwelijke klimsters aan alle kanten ingetikt en er wordt snoeihard geboulderd, buiten en op de worldcups. It's no man's land no more! Deze grensverleggende ontwikkeling van de vrouwelijke klimsters, vraagt om een feest! Kom naar STERKSTER op 7 april en dan vieren we de kracht van de vrouw.

Hoe ziet de dag eruit?
Er zullen gedurende de dag lezingen en workshops gegeven worden door o.a. Nikki van Bergen, Vera Zijlstra, Rachel Nilwik, Lonneke Tabak, Soraya Schultz, Emily Mannheimer, Kelly Ramirez, Anne van Leeuwen en Jessica Veth.

Daarnaast is STERKSTER uiteraard een wedstrijd!
40 nieuwe boulders zullen in de wand geschroefd worden , door een uniek woman-only-bouwteam onder leiding van Nikki van Bergen, verreweg een van Nederlands Sterkste vrouwen.

Als klap op de vuurpijl, komt er op STERKSTER ook een Special Sterk Guest. Niemand minder dan voormalig Wereldkampioene en Europees Kampioene Boulderen, Juliane Wurm! Ze zal een inspirerende lezing geven over haar ervaringen in het klimmende leven, en dat wil je niet missen!

De dag sluiten we af met een spetterende finale, mooie prijzen en heerlijk eten van Rammenas Roots Rock Kitchen. Tijdens de finale zullen de deuren van Sterk ook opengaan voor het mannelijke publiek, dat flink wil komen aanmoedigen en daarna ook wel in is voor een van Sterk's beroemde after party's...

Houd de facebook in de gaten, en schrijf het alvast in je agenda! 
Voor maar €20,- kun je aan lezingen, workshops en wedstrijd meedoen. Daarnaast mag je voor deze entree ook naar de lezing van Juliane Wurm.

Komen dus! :)

Inschrijvingen kan hier: http://sterkster.boulderhalsterk.nl/