×

Add the contact block here or your own custom code

×

Sterker Birthday Party Edition

Sterker Birthday Party Edition

  • door
  • aug 07, 2017

Daar gaan we weer, we zijn alwéér jarig! Sterk bestaat 4 jaar en dat gaan we natuurlijk goed vieren: beter, groter, STERKER. Zaterdag 9 september pakken we flink uit met een extra groter STERKER editie: 60 boulders + finales, workshops gedurende de hele dag, DJ’s, goed voedsel, feest, je kent het wel.

De wedstrijd is opgedeeld in 3 categorieën: jeugd, stervelingen en de pro’s. Elke categorie is daarnaast nog opgedeeld tussen mannen en vrouwen. De pro’s kunnen zich overdag kwalificeren voor de finales in de avond waarbij het spektakel en bouldergeweld van de muren zal afdruipen.

Uitleg categorieën en wedstrijd: Er is geen verschil tussen de jeugd- en de stervelingen-categorie behalve dat je onder de 18 moet zijn om mee te doen bij de jeugd. Het format is simpel, we hebben 60 boulders die je kunt flashen voor 3 punten of redpointen voor 2. Degene die de meeste punten heeft wint. Doe je mee voor de big bucks bij de pro-categorie dan kun je je kwalificeren voor de finales in de avond door de 30 moeilijkste boulders te klimmen van de stervelingen competitie. De finales zullen een semi Flash format van 4 boulders hebben. Daarmee bedoelen we dat je eerste poging een “onsight” is en dat je daarna om de beurt met de ander finalisten de boulder mag proberen.  

Maar wat valt er eigenlijk te winnen? Nou niet niks, in de jeugd en stervelingen categorieën maakt je kans op mooie gear prijzen van Marmot en Scarpa en mocht je meedoen bij de pro’s dan is het keiharde cash. 1e plaats € 300,- 2e € 150 en 3e € 50,-. Niets gewonnen? Hoef je gelukkig niet met lege handen naar huis want iedereen krijgt sowieso zo’n machtig mooi wedstrijd shirt van Sterk.

Van voedsel zal je worden voorzien door Rammenas Roots Rock Kitchen. Zij maken voor € 4,- een lekkere lunch en voor een schamele € 8,- een heerlijk avondmaal. 

Kortom, hier wil je bij zijn. Het kan niet anders. Wel even inschrijven

Tijden:

12.00 – 18.00 wedstrijd en kwalificatie en workshops gedurende de dag
17.30 – 19.30 Etenstijd
20.00 – 21.00 Finales
21.00 - ????? Party hardy

Inschrijven: kan hier

Kosten: € 10,-  

Tags: 
Sterker sterk bouderen competitie jarig