×

Add the contact block here or your own custom code

×

STERK - 9 years anniversary

STERK - 9 years anniversary

  • door
  • aug 31, 2022

Zijn we al 10? Nee, daarom vieren we onze 9e verjaardag! Feest? Ja dus! 

Zaterdag 10 september gaan we weer een toffe competitie organiseren met leuke side events, eten, drinken, lekkere deuntjes door de DJ's, een zinderende finale en een Sterk feestje als toetje. Maak je agenda maar vrij want je ben de hele dag onder de pannen.

De wedstrijd is opgedeeld in 2 categorieën: De stervelingen en de pro’s. De pro’s kunnen zich overdag kwalificeren voor de finales in de avond. De stervelingen competitie en de kwalificaties voor de finale vinden plaats tussen 12.00 en 18.00. Je mag binnen komen lopen op het tijdstip dat jou uitkomt. Voor verdere uitleg over de wedstrijd, zie hieronder.

Heeft het een beetje zin om je best te doen? Jazeker! We hebben weer mooie prijzen van onze sponsoren (La Sportiva, Crimptonite, Pofzak, vandeStreek, Fritz-Kola, De Leckere, Keen, Duvel, Diamhands, Tenzing, Kromme Haring & De-Grow Lab) bij de stervelingen categorie en keiharde valuta bij de pro’s waar de 1e plaats er met € 350,- vandoor gaat, 2e met € 175,- en 3e met € 75.-.

Ben je erbij? Leuk we hebben je naam vast op de lijst gezet! Inschrijven voor de stervelingen is niet nodig. Wil je meedoen met de Pro's? Schrijf je in via: https://forms.gle/fy2mJ4C8reMQ1XKM9

Entree € 10,- voor leden, € 12,50 voor niet leden. 

Tijden:
12.00 – 18.00 wedstrijd en kwalificatie 
17.30 – 19.30 Voedsel 
20.00 – 21.30 Finale
22.00 – ??:?? Feest

Uitleg categorieën en wedstrijd:
Het format is simpel, we hebben een enorme set aan boulders die je kunt flashen voor 3 punten of redpointen voor 2. Degene die de meeste punten heeft wint. Doe je mee voor de big bucks bij de pro-categorie dan kun je je kwalificeren voor de finales in de avond door de 25 moeilijkste boulders te klimmen van de stervelingen competitie. 

Kortom, een gezellige dag waarop van alles is te doen. Om te vieren dat we weer een jaartje ouder zijn en jullie te bedanken voor de uren, zweet & vreugdetranen in de hal.

Samen Sterk! - Team STERK