×

Add the contact block here or your own custom code

×

STERK - 5 jaar!

STERK - 5 jaar!

  • door
  • aug 10, 2018

Sterker 5 year anniversary edition

We kunnen het amper geloven hier maar het is binnenkort toch echt 5 jaar geleden dat we de deuren openden bij Sterk. We hebben er even aan gedacht dat om dit stilletjes voorbij te laten gaan…. Nee grapje, dit gaan we natuurlijk dik vieren! Zaterdag 15 september gaan we dus weer helemaal uit onze pan met een extra grote Sterker editie. 50 funky wedstrijd boulders, Lekkere muziek, fijne BBQ, spannende finale, feestje op zijn Sterk’s… alles! 

De wedstrijd is opgedeeld in 2 categorieën: De stervelingen en de pro’s. Deze categorieën zijn daarnaast nog opgedeeld tussen mannen en vrouwen. De pro’s kunnen zich overdag kwalificeren voor de finales in de avond waarbij het spektakel en bouldergeweld van de muren zal afdruipen. De open competitie en de kwalificaties voor de finale vinden plaats tussen 12.00 en 18.00. Je mag binnen komen lopen op het tijdstip dat jou uitkomt. Voor verdere uitleg over de wedstrijd, zie onder.

Kunnen we nog wat winnen? Jazeker! Mooie gear prijzen van Marmot bij de stervelingen categorie en big bucks bij de pro’s waar de 1e plaats er met € 200 vandoor gaat, 2e met € 100,- en 3e met € 50.-. Voor de rest krijgt iedereen wat lekkers van Clifbar om de dag mee door te komen.

Ben je er niet bij, dan krijg je er later spijt van, dat beloven we ;) 

inschrijven is niet nodig, gewoon langs komen. 
Entree € 10,-

Tijden:

12.00 – 18.00 wedstrijd en kwalificatie 
17.30 – 19.30 BBQ  
20.00 – 21.00 Finale
21.00 - ????? Party hardy

Uitleg categorieën en wedstrijd: 

Het format is simpel, we hebben 50 boulders die je kunt flashen voor 3 punten of redpointen voor 2. Degene die de meeste punten heeft wint. Doe je mee voor de big bucks bij de pro-categorie dan kun je je kwalificeren voor de finales in de avond door de 25 moeilijkste boulders te klimmen van de stervelingen competitie. De finales zullen een semi-Flash format van 4 boulders hebben. Daarmee bedoelen we dat je eerste poging een “onsight” is en dat je daarna om de beurt met de ander finalisten de boulder mag proberen.

Eten?

In de middag hebben wij een mooi aanbod aan panini's & natuurlijk zijn er.. poffertjes? Ja, poffertjes!

Voor de BBQ mag je zelf je vega of vlees meenemen, wij zorgen voor een grote koelkast waar alles in kwijt kan en onze braadbaas braadt ze gaar voor je. Verder hebben wij heerlijke zelfgemaakte salades, sauzen & brood, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. 

En verder? 

Naast Jenga, twister, een slackline & Kubb's hebben we een escape room ingericht & doen we weer een zalgboard-contest! 

Tot de 15e!