×

Add the contact block here or your own custom code

×

Boulderhal Sterk opent haar deuren!

Boulderhal Sterk opent haar deuren!

  • door
  • aug 19, 2013

Na veel zagen, inslagmoeren meppen, verven en heel veel zweten opent Boulderhal Sterk eindelijk haar deuren op 7 september 2013. Boulderhal Sterk is Utrechts eerste boulderhal en introduceert hiermee een nieuwe spectaculaire sport voor regio Utrecht. 

De discipline ‘boulderen’ heeft in de laatste jaren een explosieve groei doorgemaakt. Ook in Utrecht was het virus al verspreid en velen Utrechters reisden dan ook graag naar alle hoeken van het land om te boulderen. Initiatiefnemers Roberto Ackermann (tevens eigenaar van Klimmuur Utrecht), Jelmer Pelt en Fleur Derks vonden het daarom hoogste tijd voor Utrechts eerste boulderhal. De bijna 900 likes op Facebook bevestigden dat zij niet de enige waren.

Sterk heeft ruim 500m2 boulderwand met 9 circuits. De 9 circuits hebben voor ieder niveau wat te boulderen, van makkelijk naar moeilijk. Naast de circuits zijn er ook uitgebreide trainingsfaciliteiten speciaal voor de boulderaars die écht sterk willen worden. Er is onder andere een trainingswand, stokjesbord, campusbord en vingerborden.

Vanaf 7 september is Boulderhal Sterk open voor vrij boulderen, jeugdtraining en op dinsdag en donderdag wordt er om 20.00 een instuifles gegeven voor diegene die extra tips&trics willen. Op zaterdag  7 september is iedereen vanaf 14.00 uur welkom om gratis te komen boulderen en de gloednieuwe grepen te ontmaagden!

Bekijk het programma >

Tags: 
opening boulderhal sterk