×

Add the contact block here or your own custom code

×

1 jaar Sterk verslag

1 jaar Sterk verslag

  • door
  • sep 14, 2014

Dat was dan onze eerste verjaardag en tevens een mooie kick off van onze STERKER competitie. Wat een gezelligheid en enthousiasme van iedereen, we zijn nog steeds aan het nagenieten.

De middag begon met een uurtje yoga met Jorieke onze nieuw yoga guru met daarop volgend een  keigezellige BBQ met heerlijk eten van onze lokale cateraar Lalotta. En toen…. STERKER! Bouwers Ruben, Job, Thomas, Jeroen, Robin, Ferdinand en chief Jelmer hebben zich 2 dagen helemaal uit kunnen leven met nieuwe modules, een vette set grepen van Kingdom climbing en een primeur van mooie  nieuwe Axis grepen.

Hoewel de boulders iets wat moeilijk uitvielen in het lage segment (puntje voor de volgende keer) vielen de boulders zeer in de smaak en mogen we het eerste STERKER event wel een succes noemen. 30 boulders van 4 t/m 7c+, niemand heeft ze allemaal kunnen doen dus qua hoeveelheid zaten we wel goed. Bij de mannen hadden we alleen locals in de top drie waar Andre DiFelice er met de winst vandoor ging voor Victor Burger op 2 en Max van de Heijden op 3. Bij de dames ging de Amsterdamse Nora van Wassenaer met de hoofdprijs van door, gevolgd door Martha Shiryaeva op 2 en local hero Tirza Noach op 3. Dit moest natuurlijk allemaal gevierd worden en dat hebben we dan ook wat we hebben gedaan. Allemaal ontzettend bedankt voor de fijne afterparty, wij vonden het ontzettend tof!

De eerste twee STERKER shirts zijn dus vergeven. Eind November kans op een nieuwe ronde, wees erbij.

Dank aan Five Ten Nederland voor de mooie modules en prijzen en Axis Round Edges voor de mooie set nieuwe grepen.

In het special nog heel veel dank aan BBQ master Wilbert, keuken princes Thalia, module maniac Alex en beats boy Joost. 

Tags: 
boulderhal sterk, Sterker, event, competitie, 1 jaar Sterk, Axis, Five Ten