×

Add the contact block here or your own custom code

×

Jeugdtraining

Jeugdtraining

De jeugdtrainingen bij Sterk worden gegeven door onze ervaren en enthousiaste klimtrainers Bram, Kim Keri en Robin. Een trainingsgroep bestaat uit een vaste groep met maximaal 15 leden. In overleg met alle kids wordt de jeugdtraining uitgebreid naar meer trainingen en/of meer trainingsgroepen. Uiteraard kan je altijd langs komen om zelfstandig te boulderen. Met een lidmaatschap kan je namelijk zo vaak boulderen als jij wil.

De jeugdtrainingen zijn altijd gezellig. Samen puzzelen op een boulder, naar elkaar kijken hoe die ander het doet, van elkaar leren en gezellig tussendoor kletsen. Iedereen kan aan de slag op zijn eigen niveau en krijgt persoonlijke begeleiding van de trainers. Uiteraard kan je ook je bouldervrienden uitdagen met bijvoorbeeld gekke sprongen of klimmen zonder benen.

Trainingsgroep Sterk A
Wanneer:    wo. 15:30 – 17:00 uur
Leeftijd:      8 tot 12 jaar
Prijs:           € 27,50 per maand incl. onbeperkt boulderen

Trainingsgroep Sterk B
Wanneer:    wo. 16:30 – 18:00 uur
Leeftijd:      13 tot 18 jaar (+ gevorderden groep A)
Prijs:           € 35,00 per maand incl. onbeperkt boulderen

Trainingsgroep Sterk C
Wanneer:    wo. 18:00 – 19:30 uur
Leeftijd:      13 tot 18 jaar (gevorderden groep)
Prijs:           € 35,00 per maand incl. onbeperkt boulderen

Naast de trainingen worden er ook andere leuke activiteiten georganiseerd zoals klim-filmavonden en uitstapjes naar andere boulderhallen.

Kom langs en doe mee! De eerste keer is gratis. Voor een proefles dien je je wel even aan te melden via jeugdtraining@boulderhalsterk.nl

Wedstrijden

Sommige boulderaars vinden het leuk om hun eigen niveau te verbeteren en anderen gaan graag de competitie aan met andere wedstrijdsporters. Er worden een aantal jeugdwedstrijden per jaar georganiseerd in Sterk en in andere boulderhallen. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig en heel gezellig. Samen met je trainingsgroep maak je er een leuke dag van. De talenten die het wedstrijd boulderen leuk vinden kunnen ook mee doen aan de nationale boulder-competitie van de NKBV. Het deelname niveau van deze competitie is vanaf 6a tot 7c.

Er zijn geen trainingen tijdens onderstaande schoolvakanties van Midden Nederland. Uiteraard kan je wel op eigen initiatief komen boulderen of samen komen boulderen met je bouldervrienden.

Vakanties 2017

Voorjaarsvakantie: 25 feb tot 5 maart.
Meivakantie: 22 t/m 30 April
Zomervakantie:  8 juli t/m 20 augustus.

 

 


Media