×

Add the contact block here or your own custom code

×

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie
 

Data 2020 > I.v.m. RIVM-voorschriften tot nader order geen gratis inloopspreekuur. Graag verwijzen wij je naar: https://fysioholland.nl/

Al sinds jaar en dag verzorgt Medicort in Boulderhal Sterk een gratis inloopspreekuur voor fysiotherapie. Het spreekuur wordt verzorgd door Mathieu Ceron, fysiotherapeut bij Medicort en gespecialiseerd in hand en pols blessures. Mathieu is o.a. bondscoach en verzorgt de fysiotherapie voor het Nederlands Team.

Wat?
Op het inloopspreekuur kun je gratis terecht voor korte vragen en advies over training en blessures. Mocht blijken dat er sprake is van een blessure dan zal je voor behandeling worden doorverwezen naar Medicort.

Wie?
Mathieu Ceron is sinds 2009 werkzaam als fysiotherapeut. Hij heeft na zijn opleiding tot fysiotherapeut een opleiding gedaan tot handfysiotherapeut en hand/pols echografist. Sinds 2013 verzorgt hij ook de fysiotherapie voor het Nederlands Team. Mathieu mag zich met enkele 8b+ routes op zijn naam ook zelf scharen tot de Nederlandse top op het gebied van sportklimmen.

Wanneer?
Op specifiek ingeplande woensdagen (zie data bovenaan) tussen 19.15 en 20.15 in Boulderhal Sterk. Aanmelden bij de bar, vanaf 18:45! 

Over FysioHolland
Fysioholland is een centrum voor (top)sportmedische zorg en orthopedische revalidatie waar specialisten in de sportfysiotherapie werkzaam zijn. Naast klimblessures, blessurepreventie en -advies is Fysionholland gespecialiseerd in (top)sportblessures, orthopedische revalidatie en post-operatieve begeleiding van enkel-, knie-, heup-, schouder- en elleboog operaties. Meer info > https://fysioholland.nl/